Zorgverzekeraar Stad Holland maakt zorgpremie 2021 bekend

De tweede zorgverzekeraar in Nederland, Stad Holland, heeft de zorgpremie voor 2021 bekend gemaakt. Stad Holland behoort tot de kleinere zorgverzekeraars maar behoort volgens verschillende reviewsites tot de best beoordeelde zorgverzekeraars van het land.


Stijging zorgpremie

De zorgpremie voor 2021 is door zorgverzekeraar Stad Holland is bekend gemaakt en er is een stijging te zien voor komend jaar. De stijging is € 54 ten opzichte van 2020. Voor deze zorgverzekeraar geldt er dus een stijging van 3,5%. Je kunt ervoor kiezen om je eigen risico vrijwillig te verhogen zodat de basispremie lager uitvalt. Dit geldt ook voor andere zorgverzekeraars die op onze site vermeld worden. Deze zorgpremies zijn echter nog niet bekend.


Bekendmaking zorgpremie 2021 zorgverzekeraars

De grote zorgverzekeraars zullen naar verwachting de zorgpremie bekend maken in de week van 9 november. De zorgverzekeraars die hard concurreren op de prijs zullen de zorgpremies naar verwachting als laatste bekend maken. Denk hier bijvoorbeeld aan CZdirect en Ditzo. Andere zorgverzekeraars zullen binnenkort ook de zorgpremies voor 2021 bekend gaan maken. De uiterlijke deadline ligt op 12 november middernacht. Dan zullen alle zorgpremies én kortingen bekend zijn en bijgewerkt op Zorgpremiekorting terug te vinden zijn. Hierdoor kun je met de nieuw bekende basispremie en kortingspercentages gemakkelijk je zorgverzekering vergelijken.

Terug naar nieuws lijst
Zorgpremiekorting.nl