facebook zorgpremiekorting

Collectiviteitskorting Delta Lloyd aanvragen

Nu al bij Delta Lloyd verzekerd 
Klik op deze button als je nu al verzekerd bent bij Delta Lloyd. In de volgende stap vraag je de 9% + 20% korting aan op je Delta Lloyd zorgverzekering.


Nu nog niet bij Delta Lloyd verzekerd 
Klik op de button als je nu nog niet verzekerd bent bij Delta Lloyd. Je komt op de collectieve pagina van Delta Lloyd waar je de zorgverzekering met korting direct kunt aanvragen. De korting wordt automatisch meegenomen in de premieberekening.


Collectieve korting zorgverzekering Delta Lloyd

Met de collectieve zorgverzekering van Delta Lloyd ontvang je 9% korting op het basispakket en 20% korting op de aanvullende zorgverzekeringen van Delta Lloyd. Ook als je nu al verzekerd bent bij zorgverzekeraar Delta Lloyd kom je in aanmerking voor de korting op je huidige zorgverzekering. 

Klik in dat geval op de button 'Nu al bij Delta Lloyd verzekerd' hierboven. 

Collectieve korting bij Delta Lloyd aanvragen is gratis en toegankelijk voor iedereen. Delta Lloyd hanteert alleen een restitutiepolis. Dit houdt in dat je een vrije keuze hebt om een eigen keuze te maken in zorgverleners.

Delta Lloyd basisverzekering

Delta Lloyd heeft een zeer divers aanbod in aanvullende zorgverzekeringen waardoor er voor iedereen een passend pakket beschikbaar is. De basisverzekering van Delta Lloyd is alleen beschikbaar in de vorm van een restitutiepolis. Bij een restitutiepolis bepaal je zelf voor welke zorgverlener je kiest (bijvoorbeeld welk ziekenhuis of welke fysiotherapeut). De rekening die je ontvangt van de gekozen zorgverlener dient vervolgens doorgestuurd te worden naar Delta Lloyd. De rekening kun jezelf ook voorschieten en vervolgens bij Delta Lloyd declareren.

Bepaal je eigen risico

Het verplicht eigen risico bedraagt in 2017 €385,-. Dit bedrag betaal je alvorens je een vergoeding van je zorgkosten krijgt. Dit eigen risico geldt echter alleen voor de basisverzekering van Delta Lloyd. Sluit je een aanvullende zorgverzekering af bij Delta Lloyd, dan betaal je over de kosten die gedekt worden vanuit de aanvullende zorgverzekering, geen eigen risico. 

Als je verwacht zeer weinig tot geen zorg nodig te hebben in 2017, kan je er voor kiezen om het eigen risico vrijwillig te verhogen tot een maximum bedrag van €885,-. Door het eigen risico te verhogen krijg je een extra korting van € 200,- op je zorgpremie bij Delta Lloyd. 

Tandartsverzekering

Bij Delta Lloyd kan je er voor kiezen om een (aanvullende) tandartsverzekering af te sluiten. Hierdoor worden de tandartskosten die je maakt voor 100% gedekt, afhankelijke van de verzekering die je afsluit. Delta Lloyd biedt namelijk het pakket: TandenGaaf aan in vier varianten. Tandengaaf 150, 200, 500 en Tandengaaf 1000. Het totale bedrag dat jaarlijks gedekt wordt door Delta Lloyd zit in de naam verwerkt. 

Overzicht zorgpremie's 2017 Delta Lloyd zorgverzekeraar 

Delta Lloyd zorgverzekering

Eigen risico van €385,00

Delta Lloyd Zorgverzekering Premie vóór aftrek collectiviteitskorting Collectivititeitskorting Premie ná aftrek collectiviteitskorting Restitutie Polis (Delta Lloyd Basisverzekering) € 115,83 9% € 105,41
Delta Lloyd zorgverzekering

Eigen risico van €885,00

Delta Lloyd Zorgverzekering Premie vóór aftrek collectiviteitskorting Collectiviteitskorting Premie ná aftrek collectiviteitskorting Restitutie Polis (Delta Lloyd Basisverzekering) € 97,52 9% € 88,74
Loading...
Zorgpremiekorting